Wateraders en andere aardstralen

Op deze pagina: Uitleg over wateraders en aardstralen, de klachten die ze veroorzaken en hoe ik je kan helpen door de straling uit je huis te verwijderen.

Naast wateraders zijn er nog diverse aardstralen en andere fenomenen die je flink kunnen belasten. Van vage tot meer expliciete klachten kunnen ze zelfs tot chronische ziekten leiden.

Een check van je woning, stal of bedrijf op de aanwezigheid ervan is dan ook raadzaam als je klachten ervaart. En zeker als je te maken hebt met een chronische ziekte is het goed om je woning te laten nakijken.

Maar je kunt ook zonder klachten belast zijn. Trieste voorbeelden van klanten, waarbij beide partners gelijk belast zijn, de partner die nooit ergens last van had ineens een chronische ziekte blijkt te hebben…


Wateraders en aardstralen, wat het zijn

Bij wateraders is het niet het water in de grond wat de problemen veroorzaakt, maar de straling die wordt afgegeven. Deze ontstaat door de wrijving van het water met het zand of grind waar het water zich een weg doorheen perst.

Overige aardstralen geven straling af door andere oorzaken. Zo hebben veel van de bekende aardstralen een duidelijke relatie met het magneetveld van de aarde, bijvoorbeeld.

Meerdere stralingen door wateraders en aardstralen

Iets waar helaas zelden naar wordt gekeken, zijn de stralingen die wateraders en aardstralen schuin opzij afstralen. Want naast de hoofdzone die loodrecht omhoog straalt zijn er aan beide kanten ook nog zijstralingen. Hierdoor kan een aardstraal of waterader, zelfs op behoorlijke afstand van het huis, toch straling in huis geven. Met name boven.

Dit is ook een reden waarom alleen een onderzoek in de woning of een kort rondje eromheen niet volstaat.

Ook zijn er aardstralen die niet vanuit de grond, maar anders stralen.

Andere energetische fenomenen

Naast aardstraling zijn er ook andere fenomenen die flinke klachten kunnen geven.

Als voorbeeld, een pluimveehouder waar de uitval van de kippen erg hoog was. Naast de normale wateraders en andere aardstralen liep er ook een hele brede stralingszone door de betreffende stal. Deze zone was ook nog eens heel sterk en daarmee het grootste probleem.

Bij nader onderzoek bleek, dat de bron hiervan zich ruim 20 km verderop bevond. Voor de leek ziet het eruit als een mooi aangelegd park, maar is een geomantische installatie die deze zone genereerd. Zo zijn er dus ook diverse andere zaken dan aardstralen die problemen kunnen geven.

Dit is opgelost door de bron van de straling te verwijderen. De uitval was daarna vergelijkbaar met andere kippenstallen.

De sterkte van de aardstraling is van belang

Problemen worden met name veroorzaakt door aardstraling met een grote sterkte en meestal ook grote breedte. De genoemde wateraders zijn gemiddeld altijd sterk, maar kunnen nog veel sterker zijn. Daarnaast zijn er aardstralen en andere fenomenen die sterk en ook breed zijn, zoals het voorbeeld met de kippen.

De sterkte van de straling is dus doorslaggevend voor of en hoe pathogeen (ziekmakend) iets is. Algemeen kun je dan ook stellen, dat hoe sterker de straling is, hoe heftiger de klachten die mensen ervaren. En ook treden klachten dan sneller op.

Onderstaand een lijstje met veel genoemde klachten:

Ondervonden klachten

 • Kou in huis, niet warm kunnen krijgen
 • Krampen en pijnen in ledematen
 • Hoofdpijnen
 • Slecht slapen
 • Een drukkend en zwaar gevoel in huis
 • Geen energie hebben, moe, burn out, depressies
 • Soms ook onderlinge spanningen, kortje lontjes
 • Verschillende vage klachten zonder duidelijke oorzaak
 • Op lange duur chronische ziekten

Minder spannende aardstralen

Niet alle aardstralen geven problemen. De bekende Hartmann- en Currylijnen hebben in verhouding tot een gemiddelde waterader slecht een 1/25e (4%) van de sterkte. Ze veroorzaken dan ook niet de klachten waarmee mensen zich melden. Daarnaast zijn deze ook heel smal (15 tot 20cm). Dit geldt ook voor de groot Orthogonaal- en groot Diagonaallijnen.

Leylijnen (uitgesproken als leelijnen) worden vaak genoemd. Dit zijn echter geen aardstralen en vormen zelden een probleem. Dat ze per definitie positief zouden zijn is onjuist.

Ook breuken worden vaak genoemd. Deze geven inderdaad problemen vergelijkbaar met wateraders. Ze komen echter alleen in Zuid-Limburg en de Ardennen voor. Verder ligt de rotsondergrond veel te diep in Nederland en Belgiƫ.

Draaikolken en wellen

Draaikolken en wellen ontstaan op kruisingen van aardstralen. Met het verwijderen van de straling van de wateraders, verdwijnen ook de draaikolken of vortexen die ze soms veroorzaken.


Wat doen bij wateraders en aardstralen

Ik kan je woning, stal of bedrijf voor je onderzoeken op de aanwezigheid van belastende aardstralen en andere factoren. Vervolgens kan ik de straling ervan voor je verwijderen.

Analyse woning, stal of bedrijf

In deze analyse check ik op de aanwezigheid van wateraders, aardstralen en andere fenomenen. In totaal kijk ik naar meer dan 50 verschillende zaken. Ook naar de aanwezigheid van entiteiten en andere ongenode gasten.

Van deze anayse krijg je een uitgebreid rapport. Hierin zijn de gevonden aardstralen ingetekend in beelden van je woning. Zo kun je zelf zien waar deze precies lopen.

Na de analyse kun je besluiten of je de gevonden aardstraling wilt laten verwijderen. Maar dat kan ook direct aansluitend als je dat wilt.

Verwijderen straling van wateraders en aardstralen

Op basis van de uitkomsten van de analyse wordt de gevonden aardstraling verwijderd door het aanbrengen van neutralisaties. Dit gebeurt met behulp van de luchtbeelden die ook gebruikt zijn voor de analyse.

Heb je te maken met zoiets als het voorbeeld hierboven bij deze pluimveehouder. Dan zal ik tegen kleine meerkosten een nadere analyse uitvoeren naar het betreffende verschijnsel. Is de bron gevonden, dan wordt ook deze straling bij jou opgeruimd.

Effectieve aanpak

Deze aanpak heeft een aantal belangrijke voordelen tov. andere methoden zoals plaatsen van apparaten in / buiten het huis of voorwerpen op wateraders.

Voordelen aanpak

 • Je krijgt inzicht in welke aardstralen waar lopen in en rond je huis middels een degelijk rapport wat je krijgt.
 • De neutralisaties worden aangepast aan de sterkte van de aardstraling. Dit waarborgt het volledig verwijderen van de straling.
 • Ook kan de neutralisatie groot genoeg gemaakt om in alle gevallen te neutraliseren.
  • Wateraders verschuiven met droge versus natte perioden, hierdoor werken fysieke oplossingen vaak al snel niet meer.
 • Een ander voordeel is, dat er geen verzadiging optreed zoals bij veel op wateraders geplaatste voorwerpen.
  • Hierdoor blijft het werken. De oudste neutralisatie is van 2015 en werkt nog steeds. Theoretisch werkt het oneindig.
 • Doordat er geen fysieke voorwerpen zijn; is er geen onderhoud nodig, is er niets van te zien, en kan niet per ongeluk verwijderd of verplaatst worden.
 • De aardstraling wordt daadwerkelijk verwijderd.
  • Veel oplossingen richten zich op pogen de symptomen te bestrijden door zelf straling af te geven. Te herkennen aan de opgegeven werking in een bepaald aantal meter om het apparaat. Maar ze nemen de aardstraling niet weg.

Afstand speelt geen rol

Het maakt niet uit waar je woont, want dit kan voor overal op de wereld worden gedaan. Zo zijn, naast Europabreed van noord tot zuid, ook mensen in de VS, Canada en Australiƫ geholpen.

Door het op afstand werken, is er geen afspraak nodig en zijn er geen bijkomende reiskosten. Zo kan de analyse en de neutralisatie ook snel worden uitgevoerd.

Uit de positieve ervaringen van vele klanten, blijkt dit een uitermate effectieve manier om de straling te verwijderen.


Resultaat

Na het verwijderen van de aardstraling en zeker ook na het tevens verwijderen van entiteiten (die vrijwel altijd bij aardstraling aanwezig zijn). Ondervinden mensen een aangename rust in huis.

Verdwijnen klachten altijd?

Weinig tot geen verbetering komt hoogstzelden voor. In die gevallen spelen er naast de aardstraling nog hele andere bijzonderheden.

In 2023 waren er bijvoorbeeld 2 gevallen waar magnetische velden van stroomkabels buiten het huis problemen gaven. Deze velden zijn helaas niet af te schermen. Enige opties zijn dan, of verhuizen of met gemeente en energieleverancier kijken of de betreffende kabel verplaatst kan worden.

Klantervaringen

Wat mensen over het algemeen terugmelden is:

 • Weer kunnen inslapen c.q. doorslapen en uitgerust wakker worden
 • Geen krampen of pijnen meer in bijv. benen
 • ’s Nachts niet steeds weer naar de WC hoeven
 • Warm en knus in huis i.p.v. kil en koud
 • Rust tot serene rust
 • Gevoel dat het huis je thuis is en niet alsof je op bezoek bent
 • Geen zwaar en/of drukkend gevoel meer in de woning, maar gevoel van ruimte, licht en lucht
 • Meer energie hebben

Hallo Marcel, Fijn om te weten dat ik weer een beroep op je kan doen als er weer iets is.

Wat mijn gezondheid betreft:
Het gaat met mij na een jaar vol ellende weer heel goed!

Sinds jij ons huis geneutraliseerd hebt gaat het iedere dag beter, mijn maag en darmklachten zijn weg en ik slaap weer goed.

Kortom, ik voel me weer een ander mens!

Bedankt. Groetjes Marja.

Een analyse aanvragen

Wil je je woning, stal of bedrijf laten onderzoeken dan kun je m.b.v. het contactformulier contact met mij opnemen. Beschrijf dan waar jij en / of je huisgenoten last van hebben. Ik neem dan snel contact met je op, normaal binnen een werkdag.